RSS
 

Nimic nou

24 Mai

Ne invartim in jurul cozii ! Suntem uneori penibili in manifestari si dorim ca sa avem si imitatori !

Rasul – plansul ne da tonul in fiecare dimineata in care avem speranta ca poate lucrurile capata un alt traseu de Europa stiut .Dar ne inselam . Continuam sa ne amagim in raia noastra ancestrala plina de miorite care mai de care mai sfatoasa si mai mandra.

In traiul saracacios al fiecarei zi un dram de altceva ne face sa ne simtim nelinistiti si sa incepem povestile despre ceea ce credem ca ar fi fost .Suntem -cum spune deseori un cunoscut al meu – ” de-a dreptul pur si simplu ” caraghiosi de penibilul starii de care facem vorbire de sute de ani si nu se intampla nimic in favoarea schimbarii radicale a mizeriei morale , materiale si spirituale zilnice in care ne ducem veacul .

Ne mintim ca dorim sa avem un alt trai , ca putem accepta trezirea la nou, ca suntem virtuosi si plini de elan pentru ca tot ce este putred in jurul nostru sa fie curatat si adus rapid noul lastar care nu prea ii gasim adevaratul loc in noi, in inima si duhul nostru .

Incercam marea , dar nu dorim nici modificarea unei amarate de balti, dar a intinderii nesfarsite de apa .

Incercuim reduta care ne da sensul transformarii noastre si o distrugem cum putem de repede pentru a nu cuteza cineva la progres, la aducatoare idei de bine si de prosperitate pentru fiecare .

 

Leave a Reply