RSS
 

Echipa

12 Mai

In viata poti face foarte multe lucruri cu un efort mai mic sau mai mare propriu.dar de cele mai multe ori nu poti sa fi in varful unei actiuni decat daca ti-ai construit o echipa si ai consolidat relatia cu ea permanent in favoarea tuturor .

Fiecare in aceasta echipa trebuie sa se redescopere si sa se vada ca un element al grupului , ca un om fara de care constructia totului nu poate fi desavarsita . Am avut astazi un exemplu urias de ceea ce am construit in timp ; o echipa de educatori care sa raspunda comenzii colegiului la cele mai mari exigente ale organismelor statului investite cu evaluarea institutionala .

Echipa construita pe stanca , cu armonizarea intereselor institutiei cu ale membrilor ei se dezvolta ca o forta de atragere a viului si umanului din ceea ce e mai frumos in jurul nostru . Ea consolideaza o institutie si intareste o coeziune a grupului.

Mandria noastra este ca putem afirma ca nu suntem puternici decat in grup, ca nu avem tarie decat impreuma , ca suntem tari numai daca suntem laolalta , ca toate ale unuia sunt frumoase daca sunt recunoscute in mijlocul nostru si armonizate cu toti cei care formam echipa.

Puterea unuia dintre noi sta in recunoasterea membrilor grupului si taia devenirii noastre este in aprecierea fiscarei individualitati, in posibila ei afirmare si consolidare .Orice este pozitiv la un coleg p[oate fi un element de coeziune al grupului si un moment de satisfactie al fiecarui membru ca apartine acestuia.

In acest secol al cunoasterii si informaticii fara de participarea clara si responsabila la efortul unei echipe esti sortit efemerului si intamplarii catotul este in zadar. Cand munca ta se inscrie armoniei grupului atunci recunoasterea acestuia este mandria individului si recunostinta membrilor echipei pentru efortul depus.

 

Leave a Reply