RSS
 

88 !

08 Mai

O zi care in tineretea mea era dedicata PARTIDULUI unic-pcr-partidul comunist roman !Sunt ani 88 de la crearea lui si inca nu avem o evaluare realista a mersului sau in istoria recenta a Romaniei.

Totalitar, extremist, rupt de realitatile tarii noastre, cosmopolit , pcr-ul a dar tarii esenta de scursoare , de tradare si de dezradacinare la limita absurdului. A creat un nou al lui , OMUL NOU, comunist , cu toate relele colectivismului si traiului comun. A lipsit un neam de esenta redesteptarii sale si de avantul spre competitie si elan tumultos spre bogatie, spre adaptare la nou, spre valori perene si spre respectul fata de semeni si mai ales fata de sine.

A ridicat pe ” golea ” la conducere, a inversat scara de valorisi a pus la varf sarantocii si neavenitii, analfabetii si lumpenproletariatul, a distrus intelectualitatea veche, valoroasa si ne-a creat pe noi care avem un drum lung spre esenta normalitatii.

A schibat in cel mai groaznic mod o tara si a investit uriase resurse in acele domenii in care astazi este falimentul. A mizat pe o ere milenara si s-a trezit la mana celor care ii critica – ” nenorocitii ” de capitalisti.

A inceput cu TEROARE si a sfarsit tot cu ea( daca s-a sfarsit, nu ?).A relizat MONSTRII cu chip angelic, oameni fara de Dumnezeu in a infaptui orice , oricand si oriunde. A subjujat un neam intereselor Moscovei si imperialismului rosu/bolsevic.

88 de traume si dezastre pentru un popor care pare a fi blestemet de altii sa nu traiasca normal, sa nu se dezvolte normal, sa nu fie indragostit de firesc, de cotidian, de nebunia de a fi unici si de a trai unic.

88 de inselatorii si de credinte sfaramate la care am fost supus si am fost dezamagit !

COMUNISMUL ESTE MULT MAI PERICULOS CA FASCISMUL SI ARE IN EL ESENTA RAULUI SUPREM ! Oamenii nu au inventat ceva mai draconic ca el ! Este ipocrit, mincinos, mesianic si frustrant de diabolic !

ESTE ESENTA RAULUI SI A SPAIMEI UMANE !

 

Leave a Reply