RSS
 

Archive for aprilie 21st, 2009

Anusul lumii !

21 Apr

Nu poate fi ceva mai ingrozitor in vremea cea fost decat industializarea mortii facuta de nazisti contra populatiei evreiesti din Europa in vremea celui de al doilea razboi mondial !

Shoah – este o cumpana pentru demnitatea umanitatii.Daca suntem de acord cu asa ceva inseamna ca ne-am pierdut esenta umana , ca suntem animalitati intre animale.dezastrul este ca multi au stiut si nu au protestat; ca Biserica Catolica a fost informata de aceste cruzimi inimaginabile si nu a miscat mai nimic !

Suntem la o decizie majora a istoriei: ori ne impacam cu gandul ca asa ceva a fost si este posibil sa mai fie , ori cream mecanisme institutionale ca asa ceva sa nu mai fie posibil impotriva niciunui popor, nici unei colectivitati umane .Dar pana acum s-a facut mult prea putin pentru memoria Holocaustului si pentru a determina cetatenii lumii la a respecta specia umana , la a da insemnatatea tuturor semenilor , indiferent de rasa, religie, sex, credinta etc.

Nu este posibil sa fii de acord cu ceea ce unii au numit , pe drept cuvant, aceasta perioada, aceasta cruzime contra unui popor- cel EVREU, ” anusul lumii”.

Comemorarea victimelor este o datorie si un act de piosenie pentru cele sase milioane de suflete ” vinovate ” pentru ca erau din neamul evreiesc.

Cred , ca nu mai putem sa ne intalnim in viitor cu asemenea monstruozitati si oamenii ar trebui sa dea semnale rapide ori de cate ori sunt gasite fapte care ar conduce la ideea ca asa ceva ar mai putea sa fie realizat undeva in lumea aceasta .

Si regimurile comuniste au facut mari cruzimi si contra evreilor si a altor oameni si isi asteapta si ele personalitatile care sa-l judece si sa-l aseze la firescul sau rol din istorie !