RSS
 

Archive for aprilie 20th, 2009

Memoria divina -un altfel de memorie !

20 Apr

Am vorbit in dese randuri in postarile mele despre memorie.Am exemplificat tipurile diferite de memorie din istorie.

M-am gandit , in aceste zile , ca la nivelul universului exista si o memorie a celui care a creat totul si pe noi.Este imposibil ca TOTUL sa nu fie intro armonie universala .In toate avem cutezanta de a explica existenta unei armonii de ton care ne da marea simfonie a lumii. Totul este in rezonanta si orice se pierde acum maine se poate castiga !

A zdruncina armonia de stil, de sunet, de bucurie, de esenta a devenirii lumii se plateste .Orice deviatie din ceea ce trebuie sa faci in ton pozitiv se va rasfrange asupra unora din neamul tau acum sau in viitor pentru a se pastra armonia . Aici cred eu ca avem o memorie a divinului. Nimic nu se scade si nu se aduna la rubrica ” incalcare a regulilor armoniei creatiei ” decat cu jertfa celor din semintia care a schimbat echilibrul existent.

Acest tip e memorie nu este acuzatoare ci fulminant de echilibrata .Orice energie negativa creata , care ar putea aschimba ordinea Binelui este adusa la starea de nul dupa ce acel care a creat-o sau urmasi ai lui vor ploati , reechilibrand Totul armonios al Originilor.Universul de mareste prin faptele bune , prin intrarea noastra in armonia Arhitectului si se reduce , pe scurt timp, prin relele ontologice aduse, mai ales cele care tin de sange si de nerespectarea celor ale Creatorului Universului.

Memoria aceasta nu are limite si nu este data cuiva pentru a consemna . Ea se mentine pentru ca orice bine facut naste bine la nivel universal si orice rau naste raul care trebuie indreptat , in acea generatie sau peste sute de ani , cu bine.

Pentru aceasta nu poti decat sa cauti a face lucrurile in respectul armoniei universale in care binele cuteaza sa cladeasca si raul sa darame. Deci, sa avem grija , ca nu stim cat suntem pe aici si atunci lucrurile trebuie mentinute in echilibrul dintre fapte si Omenia lor.