RSS
 

Archive for aprilie 10th, 2009

Fir de ata !

10 Apr

De multe ori afirmam ca suntem plapanzi , ca totul este foarte greu de tinut in echilibru, ca viata este ca un fir de ata .Si nu gresim deloc !
Asa este ! Daca este un lucru foarte sensibil, plin de gingasie si antrenat in permanenta grija spre orice moment al trecerii , atunci este viata omului.

SUNTEM TENTATI A CREDE CA PE PARCURSUL VIETII NE INTARIM, NE CREDEM MAI ANTRENATI IN VIFORELE ZILEI DAR FAPTELE NE ARATA CONTRARIUL IN ORICE STADIU AL VIETII.

AVEM A CUGETA LA MERSUL de zi cu zi al omului in lume si cred ca lucrurile sunt intro balanta intre bine si rau, intre a fi pe o linie a bolii sau a fi sanatos.
La toate clipele ar trebui sa luam in calcul CALIREA noastra trupeasca , modul in care ar trebui sa raspundem tuturor relelor din jurul nostru.

Viata este data omului cu un anume scop:

# de a recladi apropierea sa spre cel care l-a creat, spre a aduce altceva , care ne-ar inalta si ne-ar da putinta de a ne apropia de Lumina intelepciunii, de Dragostea cea mare a Creatorului fata de creatia sa ;

# de a da sansa noului om nascut de a destepta acele forte ale Fiintei care sa recladeasca Lumea, care sa aduca mai repede Binele, Lumina, Frumosul la semenii sai;

# de a inscrie o traiectorie noua in lumea pamanteasca pentru orice spirit aflat intro noua intrupare;

# de a renegocia un nou contract intre cel care ne-a dat Aceasta Viata si vietile care vor urma ;

# de a spiritualiza mai mult aceasta materie care se afunda din ce in ce mai adanc in materialitatea lumii .

Viata cauta noi forme de existenta in noii nascuti de pe acesta planeta .Daca va gasi o sansa intrun prunc pentru un nou contract, atunci totul se va schimba in binele nostru si mai ales al celor care vin.