RSS
 

Archive for aprilie 7th, 2009

Identitate insangerata

07 Apr

Timpul parca sta in loc. Vremea parca nu tine cu noi. Suntem insangerati !Suntem din nou rastigniti ! De ce oare nu intelegem o data pentru intotdeauna ca frati in veci vor fi frati , ca sangele apa nu se face , ca dincolo de prieteni sunt legaturile de sange pe care nu ti le alegi , pe care nu poti sa le renegi, pe care ai datoria sa le intaresti si sa le duci mai departe .

Nu poti avea liniste in tumult , cand cei ai tai sunt in chin si rastigniti pe crucea Golgotei . Avem a invata de la niste tineri ceea ce mai este romanitatea si romanismul , ceea ce mai este spiritul de unitate al unui neam unde bate orologiul mortii si al desnadejdii de peste saptezeci de ani !

De respectat sunt toti care imbraca camasa mortii pentru neam , cei care simt in sangele lor ispitele romanismului, cei care se arcuiesc la chemarile glasurilor indurerate, cei care scuipa cu ura pe toti care ne distrug Fiinta si radacinile, cei care au ca politica sa afirme numai ceea ce nu este al nostru , care nu se inscrie in fiinta noastra identitara.

Nu poti sa fii leguma si altii mereu si mereu vultur ! Nu poti accepta umilinte si umilinte la nesfarsit pentru pacea a toata lumea ! Nu poti fi si cu ” + ” si cu ” – “, sau poti fi cu amandoua , dar te electrocutezi, nu ?

In mari momente ne trebuie mari oameni care sa se poata ridica la o mare misie pe care neamul care a fost , care este si care va fi trebuie sa o aiba si ei trebuie sa o simta , sa o intrevada , sa o priceapa cu mult mai repede decat evidenta ei pentru majoritate.

Aici este rostul elitelor care sunt ale neamului si nu ale celor care se altoiesc pe alte interese . Nu poti vedea identitatea noastra schinjuita , rastalmacita de cele patru vanturi si noi sa ne facem ca nu avem nimic , ca suntem sanatosi si vremea este favorabila trairii nostre in dementa cucului!

Suntem mereu ceea ce am fost haraziti sa fim , dar suntem si ceea ce vrem sa fim , cum altfel decat din elanul nostru vital putem sfarama muntii sau putem sa scormonim in galerii stramte de cartita .Alegerea e a noastra , dar judecata este a tuturor –frati si dusmani laolalta !