RSS
 

Archive for aprilie 6th, 2009

Cutezanta si candoare

06 Apr

O zi cu multe peripetii si trairi pe masura .O vreme a recoltei si a implinirii.

Dupa ora 18.00 am avut trei ore de emotii, de gingasie , de tinerete si candoare .Doua spectacole sustinute de tinerii lemisti din colegiile surori.Oameni plini de entuziasm, de avant tineresc, de mult talent ne-au demonstrat ca SPERANTA EXISTA, ca noi avem tineri talentati , cu suflet , deschisi la frumos si la bucuria din inimile semenilor, ca instruiti cum se cuvine, cu sacrificiul antrenorilor si cu rigoarea faptei bine facute se pot obtine roade bogate , pline de daruire .

Se mai demonstreaza ceva si anume : ca nu tineretul nostru ( din Romania ) are probleme , ci sistemul anchilozat , care nu iubeste omul in formare , care nu se straduieste sa descopere talentele din fiecare , partea lui buna , nestematul neslefuit din trupul crud si tineresc .

A iubi ceea ce faci, a trezi fortele esential pozitive din fiecare suflet, a-l incuraja in manifestarile sale, a-l educa in respectul oamenilor, in ordine si disciplina , a-l veghea in formarea sa ca cetatean – acesta este drumul de formare pentru tinerii din institutiile noastre.

E mult … e putin … e , oricum , mai mult decat suficient , in comparatie cu sute si sute de institutii scolare din tara . Avem un corp de educatori valoros, cu traditie , plin de dragoste fata de valorile nationale si europene , antrenat la a munci pentru a descoperi valori, talente , oameni care sa doreasca a merge spre implinirea propriei vocatii.

Antrenarea salii in spectacolele realizate a demonstrat ca tinerii recunosc talentul , valoarea celorlalti si dovedesc respect fata de munca depusa de colegii lor. O armonie a spectatorilor intr-o mare de talente .

Cinste tuturor: tineri , educatori , instructori, antrenori !