RSS
 

Vreme urata !

05 Mar

Este o vreme foarte urata afara, ploua , ploua si este frig .Ba mai bate si vantul destul de puternic. Totul s-a schimbat in ultimul timp: natura, oamenii , relatiile, modul de comunicare .

Este o vreme racoroasa in care OMUL e bine sa stea la adapost si sa-si scrie memoriile , nu pentru el , cat mai ales pentru cei care vor veni dupa noi.

Traim in umbra , in mult intuneric, in gri si in nuante de alb/negru de o diversitate aproape nemai intalnita. Ne doare capul de toate schimbarile … din atmosfera, de presiunile in continua modificare …

Nu-i vreme de betie ,ci de luciditate maxima, de spirit activ, integru care sa poata accelera energiile cele bune in gasirea unor solutii pentru o vreme de caldura , pentru un timp de armonie , pentru o clipa de sinceritate …in relatiile dintre semeni, pentru o magistrala a constructiei noi identitare.

Multa apa si putine pietre , mult pamant si putina roada, multe energii si tot asa de multa risipa, multe vorbe si putine fapte, multe promisiuni si foarte putine realizari ale lor, multe minciuni… pentru timpul probabil si putine constatari ale realului…

o vreme de patimi si nu un timp de cainta !

 

Leave a Reply