RSS
 

Indrazneste !

14 Mar

Este indemnul lui Cristos catre cel slabanog si aflat in impas:
INDRAZNESTE , FIULE !

Este poate cel mai actual indemn catre tot ce este viu : de a indrazni si de a lupta pentru a te ridica la nivelul celui care ne-a creat.Este un rascolitor efort al fiecaruia de a se depasi in propria-i conditie si de a accede la una superioara.Este o minune daca implinind indemnul nu uiti de unde si cine te-a pus in noua ta conditie si accelerezi devenirea altora spre implinirea propriului sau vis. Este clipa im care ceea ce gandesti devine realitate pentru tine si pentru cei de langa tine.

A te apleca spre ceea ce tu doresti a-ti fi viata ta viitoare ,cu mult efort si iubire de semeni ,este mijlocul prin care fericirea poate sa-ti fie aproape.Nu poti sa te bucuri daca langa tine multi sunt in necazul clipei! Nu poti cuteza ca esti biruitor daca multi sunt infranti de altii si de tine !

Modelul de a indrazni este la cel care ni l-a dat.De acolo putem vedea si analiza faptele pe care in viitor sa le facem si noi reale.Altfel sunt vorbe si vant in ploaie, fara de finalitate sau bucurie pamanteasca.

 

Leave a Reply