RSS
 

Cifra 11

11 Feb

Astazi, Alexandru Ioan Cuza a fost indepartat de la conducerea Romaniei de Marea coalitie potrivnica Domnului( februarie 1866 ). Era intro zi de 11 .

Asa ca mi-am propus sa analizez un pic din punct de vedere numerologic aceasta cifra 11.

Din timpuri stravechi numereleau avut si o valoare mistica.

Vechii egipteni, indienii si caldorienii au fost cei mai interesati de latura oculta a numerelor – astfel a inceput practicarea unei noi discipline, a NUMEROLOGIEI.

Observarea cerului plin de mii si mii de stele a condus la realizarea primului calendar, nascandu-se astfel stiinta ASTROLOGIEI. Cel mai vechi sistem numerologic cunoscut a fost creat de maiasi cu circa 10.000 de ani in urma.

Numerologia este interpretarea numerelor – acestea oferind informatii despre abilitatile, capacitatile si caracterul unui individ. De asemenea, tot cu ajutorul NUMEROLOGIEI se pot stabili liniile viitorului. Aceasta stiinta se bazeaza pe principiul oscilatiei.

Filozoful si matematicianul Pitagora din Samos (6 i.Cr.) a presupus ca numerele de la 1 la 9 reprezinta un ciclu complet de oscilatie. Acestei teorii i-a stat la baza faptul ca, orice cifra este realizata din combinatii de numere de la 1 la 9. Adunarea numerelor dintr-o cifra vor avea ca rezultat un numar cuprins intre 1 si 9: pentru 12 rezultatul este 3, pentru 34 rezultatul este 7 etc.

Ulterior au fost “descoperite” cifrele magice ale NUMEROLOGIEI: 11 si 22. Conform analogiei regularitatii cosmosului regasita pe pamant, aceste oscilatii au o influenta deosebita asupra oamenilor nascuti in ziua respectiva sau a caror nume este legat de aceste doua cifre.

O secventa numerica logica este asemanatoare cu energia electrica sau campurile magnetice. Este important de tinut minte faptul ca toate elementele din natura sunt forme geometrice complexe, determinate de numere.

Despre numere spunea si Sf. Augustin: “Necunoasterea stiintei numerelor impiedica intelegerea multor pasaje metaforice si mistice ale scripturilor”.

Caracteristici generale.

Numarul destinului 11.

Persoana care are numarul destinului 11 este preocupata in mod deosebit de iluminare spirituala, intrucat numarul 11 este asociat spiritualitatii. Fiind unul dintre numerele maiastre, numarul 11 confera o intelegere superioara si o cunoastere dincolo de limitele obisnuite. In general, cel care are numarul destinului 11 transcende limitele obisnuite: este extrem de intuitiv, avangardist, idealist, vizionar. Are o personalitate aparte, fascinanta si are mult de oferit societatii.

Calitati.

Numarul destinului 11

Persoana care are numarul destinului 11 are o gandire profunda. Cautati sa patrundeti misterele Universului, sa cunoasteti cat mai mult. Inventivitatea si orizontul larg de care va bucurati va vor ajuta sa reusiti in orice veti intreprinde. Puteti realiza enorm ca indrumator in domeniile in care va specializati. Sunteti un idealist, aveti incredere in oameni si aveti tendinta sa actionati in scopuri umanitare. Sunteti foarte exigent cu dumneavoastra insiva, dar si cu cei din jur

Defecte.

Numarul destinului 11.

Latura negativa a numarului destinului 11 va poate purta de la entuziasm la depresie. Va vine destul de greu sa luati decizii si sa va gasiti rostul in viata. De cele mai multe ori sunteti nemultumit de ceea ce ati realizat. Va propuneti obiective foarte indraznete sau chiar marete, care pot fi uneori imposibil de realizat. Nu aveti intotdeauna simtul masurii si uneori nu reusiti sa faceti diferenta dintre imaginatie si realitate. Dar atunci cand reusiti sa fiti si realist, ideile dumneavoastra sunt cu adevarat inspirate. Chiar daca nu reusiti sa deveniti un conducator, sunteti un veritabil vizionar si aveti idei valoroase.

Cei care au numarul 11 sunt cei cu potential si idei marete. Directia de urmat: realizarea idealului sau a obiectivelor.

Caracteristici pozitive:

omul relatiilor suspuse, combativitate, intuitie dezvoltata, optimist, dinamic, inspirat si spiritual. Tendinte negative: emana o tensiune nervoasa care poate sta în calea realizarii propriilor sale interese, nerabdare, nestatornicie, duritate, intransigenta, agitatie, lipsa echilibrului, probleme nervoase, fanatic si necinstit, hipersensibilitate, distructiv, încapatânat, agresiv, nu se poate mentine într-o relatie, pericol de a cadea sub influenta spiritelor negative.

11. Spirit inaltator, intuitiv, iluminat, idealist, visator. cifrelor 11 si 22. Acestea sunt cunoscute sub numele de “Numerele Maestre ale Numerologiei” si sunt pastrate ca atare.

Cifrele sunt semnele sau simbolurile grafice cu care se scriu numerele, sunt reprezentarea grafică a acestuia. Din punctul de vedere al semioticii, cifra este un semnificant, iar numărul este un semnificat. Trecerea de la semnificant la semnificat presupune totdeauna o acţiune de decodare, un algoritmreprezentarea “11″ poate avea următoarele valori: 11(2) = 3, 11(8) = 9, 11(16) = 17, 11(32) = 33).

Cand s-a facut o intreaga campanie publicistica pe seama coincidentelor numerologice legate de atentatul terorist de la World Trade Center, am mustacit. Numerologii planetei s-au inghesuit sa aduca in prim plan cifra 11, ziua atentatului din septembrie 2001, transformand-o intr-un simbol al Al -Queda. Probabil, cititorul e familiarizat cu aceasta cabala. Redam cateva speculatii: 11 septembrie e a 254-a zi din an, iar, insumate 2, 5, 4 fac 11; apoi 11.09, adica 1, cu 1, cu 9, totalizeaza tot 11. Ma rog, de aici incolo, au aparut o serie intreaga de calcule, care mai simple, care mai complicate, care gravitau tot in jurul fatidicei cifre. Pana si codul unuia dintre zborurile care au fractionat WTC continea “11″. S-au gasit coincidente referitoare la etajul unde au lovit avioanele, ziua Independentei SUA (4 iulie – 4.07, iar 4 si cu 7 fac 11) etc. Parea o nebunie. Ca si cum strategii Al Queda ar fi stat si analizat toate aceste variante si ar fi planuit atentatul conform unui bizar balet al numerelor, cu toate ca minutios pus in scena. Bineinteles ca nimeni nu si-a inchipuit ca Osama ben Laden dadea cu zarurile “unu-unu” in buncarul lui si dicta conditiile atentatului. Nici cu zaruri masluite nu s-ar fi obtinut o asemenea probabilitate.

Un nou atentat al Al-Queda a zguduit omenirea. Atacul de la Madrid. Data: 11.03.2004. Din nou “11″ revine. Aceeasi zi. In plus, adunate, cifrele datei, 1, 1, 3, 2, 4 insumeaza tot 11. Unde mai pui ca exploziile din capitala Spaniei au avut loc cu o luna inaintea Pastelui, un Paste care a fost si ortodox, si catolic, si evreiesc (rarissim se petrec simultan). Sa fie, iarasi, vorba de o coincidenta? Sau “11″ a devenit marca Al-Queda?, se-ntreba mass-media. De data asta nici CIA, nici FBI, nici NSA n-au mai trecut cu vederea incidenta cifrei 11. Pentru informaticienii serviciilor de securitate americane nu Al-Queda, ci algebra a devenit o obsesie. Algebra mortii. Aflam ca se lucreaza la un program-mamut care, instalat pe un supercomputer, sa poata sa listeze toate datele legate de cifra 11 in care pot avea loc atentate. Daca agentiile de informatii americane au ajuns sa ia in serios astfel de “coincidente”, care vor fi preintroduse in computer, atunci – cum ar zice romanul – “ceva trebuie sa fie”.

Ajungem, in fine, la moartea lui Yasser Arafat. Liderul palestinian a decedat – oficial – in data de 11.11, in a 11-a zi de cand a fost internat la Spitalul Militar Percy, din Paris. Acu’ ce sa mai cred?! Ca a trimis ben Laden pe cineva care sa scoata din priza aparatul care intretinea functiile vitale ale lui Arafat? Foarte putin probabil. Imposibil! Chiar daca Al-Queda ar fi avut suficiente motive sa-l asasineze pe Arafat, in ultima perioada, unul dintre promotorii planului de pace cu evreii (posesor al Premiului Nobel pentru Pace), imi imaginez ca liderul palestinian se afla sub o stricta supraveghere, nu numai medicala, ci si in ceea ce priveste securitatea. S-a mai spus ca Arafat ar fi fost fie iradiat, fie otravit. Dar, in oricare din aceste cazuri, asasinii sa fi putut prevedea si data mortii (11.11) ar fi de-a dreptul absurd. Nici o otrava, nici o substanta radioactiva n-ar fi putut actiona cu o precizie diabolica, asemeni unei bombe cu ceas.

1) New York City are 11 litere.

2) Afghanistan are 11 litere.

3) Ramsin Yuseb (teroristul care a amenintat distrugerea celor 2 edificii in 1993)are 11 litere.

4) George W Bush are 11 litere. Asta poate fii o coincidenta dar acum lucrurile devin mult mai interesante.

5) Primul avion care s-a abatut asupra celor 2 edificii avea numarul 11.

6) Cursa de avion cu numarul 11 avea 92 pasageri la bord.

9 +2 = 11

7) Si cursa zborului numarul 77 s-a abatut asupra celor 2 edificii si avea la bord 65 pasageri. 6+5 = 11

8) Tragedia a avut loc in data 11 Septembrie, mai bine zis: 9/11.
9+1+1=11

9) Ziua si luna tragediei sunt identice cu numarul de telefon al poliziei in America 911. 9+1+1=11.

Simpla coincidenta??? Continua sa citesti…

10) Numarul total de victime in toate avioanele implicate a fost de 254.
2+5+4= 11.

11) 11 Septembrie este cea de-a 254 zi din calendar. Inca o data 2+5+4=11.

12) Exploziile din Madrid s-au intamplat in data de 3/11/2004. 3+1+1+2+4= 11.

13) Tragedia din Madrid s-a intamplat dupa 911 zile de la cea din America 9+1+1=11.

 
 

Leave a Reply

 

 
 
 1. Daira

  13/02/2009 at 1:43 PM

  In concluzie “exista” si credeti intr-un anumit fel in destin?

   
 2. Daira

  13/02/2009 at 1:43 PM

  In concluzie “exista” si credeti intr-un anumit fel in destin?

   
 3. Aurel Soare

  13/02/2009 at 5:56 PM

  DA

   
 4. Aurel Soare

  13/02/2009 at 5:56 PM

  DA

   
 5. Daira

  14/02/2009 at 10:44 PM

  si probabil numarul destinului “predestinat” dumneavoastra este 11 nu? care ar mai fi rostul nostru daca totul ar fi ..astfel?

   
 6. Daira

  14/02/2009 at 10:44 PM

  si probabil numarul destinului “predestinat” dumneavoastra este 11 nu? care ar mai fi rostul nostru daca totul ar fi ..astfel?